Ontdek het prachtige landschap rond Wezep en Hattemerbroek

Nagelhout Hattemerbroek is sinds het voorjaar van 2019 één van de opstappunten geworden van het Wiseperpad, een prachtige wandelroute door de weilanden en bossen rondom Wezep en Hattemerbroek. Het pad gaat zo veel mogelijk over historisch tracé en onverharde paden. Bij ons in de winkel is het mogelijk om een routekaart van dit klompenpad te kopen voor 2 euro. Wanneer u onze winkel niet als startpunt heeft voor de wandeling bent u uiteraard ook van harte welkom in onze winkel voor een leuk klompenpad souvenir, een kopje koffie of een ijsje.

Let op onze openingsdagen en tijden! Deze vindt u hier.

Meer informatie over het klompenpad vindt u hier.

'Onderweg tasje'

Mocht uw startpunt van deze wandelroute onze winkel zijn, heeft u voor slechts 5 euro per persoon een 'onderweg tasje'. In dit tasje vindt u een heerlijk sapje, een belegd broodje en klompenpad pepermuntjes. Lekker toch voor onderweg?

Klompenpad menu

Zin in wat lekkers tijdens of na de wandeling? Dan is er nu het speciale klompenpad menu. Voor slechts 6 euro per persoon krijgt u een heerlijk kopje koffie/thee/sapje, een patatje met saus naar keuze en een kroket, frikandel of kaassoufflé.

Tot ziens in onze snackbar!