De snackbar is van oorsprong begonnen in de schuur achter het huis....

Op de zaterdagavonden kwam er vaak een grote groep jongelui in de schuur om spelletjes te doen en tv te kijken. Tijdens deze avonden werd er voor het eerst patat gebakken en hieruit ontstond het idee om een snackbar te beginnen. Deze kwam op de huidige plaats. Het begon eerst met een paar planken met daarop een gasstel en een petroleumstel. Op donderdagavond werd door de meisjes uit de buurt aardappelen geschild, op vrijdag gesneden en voorgebakken. Op zaterdag werd dan de patat verkocht. Tot op heden is de snackbar op dezelfde plek gebleven.

Inmiddels heeft de snackbar een ruim assortiment, met als topper de boeren gehaktballen! In onze snackbar hebben we natuurlijk ook heerlijke patat en snacks, maar ook kunt u bij ons terecht voor een kopje koffie/thee met wat lekkers en we hebben heerlijke ijsjes (OLA-ijsjes én Italiaans softijs)! De tijdschriftenmand met prachtige bladen staat voor u klaar, ontspannen en genieten, bij mooi weer op ons terras!

Klik hier voor de prijslijst van onze snackbar. Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Feestje?

Uw feest is compleet met heerlijke warme borrelhapjes uit onze snackbar! Van bitterballen tot pittige hapjes, van frikandelletjes tot aan gehaktballetjes, zelfs vegetarische hapjes zijn mogelijk! Na overleg kunnen we evt. bezorgen! Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

Patat eten op je kinderfeestje? Kom even aan of bel ons voor de mogelijkheden.

Boerengehaktballen trakteren? Wil je met een grote groep gehaktballen eten tijdens een feest(dag) of een andere gelegenheid? Bestel dan de 'gehaktballenpan', zo heb je een makkelijke traktatie om je gasten of collega's heerlijk te verwennen!

Lekker lunchen op je werk of je collega's trakteren? Bel ons en wij bereiden je bestelling met liefde.

Tot ziens in onze snackbar!