Het was een grandioos succes! Tijdens “Heel Hattemerbroek Bakt” werden er maar liefst 24 prachtige taarten en creaties ingeleverd! Cup cakes, een schotse hooglander, een regenboogtaart, appeltaarten, avocadotaart en nog veel meer lekkers en moois.

De taarten konden worden ingeleverd bij Klompenwinkel Nagelhout aan de Zuiderzeestraatweg in Hattemerbroek en om 3 uur  zette de deskundige jury zich achter de tafel met de papieren en pen, vorkjes, water en natuurlijk het mes en de taartschep. De creaties werden geproefd en beoordeeld door de vakjury. Jeffrey Koerhuis van “Typisch theater” leidde , op een heel bijzondere en ludieke wijze, het geheel in goede banen.

Er waren 3 categorie├źn kids tot en met 12 jaar, 13 tot en met 18 jaar en vanaf 19 jaar. De prijswinnaars van dit jaar:

  • Fygo v.d. Wal was de winnaar met zijn appeltaart bij de jongsten
  • Tussen de 13 en 18 jaar was Lisa Souman de winnares met haar heerlijke cappucino cheesecake
  • Vanaf 19 jaar won Anja Bergman de prijs

Alle prijswinnaars nogmaals gefeliciteerd! Klik hier voor een kleine impressie van de dag.

Deel dit bericht!

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *